rss
twitter
facebook

9 Mart 2010 Salı

Ekonomiye Can Verenler ve Cansever


Zabah zabah okuduğum haberin yazıya dökülmesi gerektiğine şimdi karar verdim nedense. Nedeni belli aslında.

Şimdi bu yunanistan'ın düşmüş olduğu parasızlık, hakir durum, kepenk kapatma olaylarının ardından bir anda yunan gündemine pop yıldızları Julia Alexandratou'nun porno filmi düşmüş ki ne düşmüş. Bu kadının bilgisi dahilinde zamanında çekilen bu vidyo piyasaya 20 avrodan sürülmüş ve bir haftada 200 bin satmış vayhh ekonomiye can vermiş bir anda.
acaba gerçekten ekonomiye can verme amacı mı yoksa ilk ben izleyim amacımı güdülmüş tam olarak bilmiyorum ama o illaki o hafta içinde nete düşecekti ve prodüksiyon ürünü bir şey olmadığından indirip izlerdin arkadaş niye para verdin?

Yani illa ekonomiye can vereceniz o zaman gidin o ortalığı kasıp kavuran sanatçınız Eleni Karaindrou'nun albümlerini alın, her zaman muhteşem albümler yapan Rotting Christ'in albümlerini alın ya ne bileyim gidin sirtaki albümleri alın, gidin o muhteşem yönetmeniniz Theodoros Angelepoulos'un filmlerinden satın alın arkadaş. Demek ki dünya kadar sanat eserin olacağına fındık kadar bilmem neyin olsun her zaman köşesin. Bu mu? Helal olsun! Bunu bir daha kanıtladınız.

Cansever diye bir arabeskçimiz mevcuttu bizim o aklıma geldi birden hazır başlığa yazmışken eğer bizi izliyorsa ona da burdan selamlarımı iletiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder