rss
twitter
facebook

6 Nisan 2010 Salı

Korunmasız Seks Öldürebilir

Korunmasız seks öldürebiliyor. Cahillikle alakasız bir durum diyebilirdim bunun için ama abi biliyorsun o kadar büyük ne üstüne koyduruyosun o kadar kilo şeyi. Mazallah ölürsün ki zaten öle yazmışsın. Allah kurtarmış bilader derdi bütün kahve halkı,böyle bir durum bizim köyde olsaydı.Gene her zaman yaptığımı yapıp haberi kopyalamak suretiyle yapıştıracam ama yarabbi kimseye böyle bir eş nasip etmesin.

İngiltere'de 100 numaranın üzerinde sutyen takan Claire Smedley (27), az kalsın birlikte olduğu erkek arkadaşının ölümüne neden oluyordu. 3 çocuk annesi Smedley, 27 yaşındaki erkek arkadaşı Steven ile seks yaparken yüzüne göğüslerini koydu. Göğüslerin içine gömülen Steven ise bir süre sonra nefessiz kaldı ve hareket etmedi.

Bunu fark edip göğüslerinin altından erkek arkadaşını kaldıran kadın, acil servisi aradı. Eve giden sağlık görevlileri nefessiz kalan gence müdahale ederek hayata döndürdü. Yaşadıklarını İngiliz News of the World Gazetesi’ne anlatan Smedley, sevgilisini mutlak ölümden kurtardığını söyledi. Claire Smedley’in göğüslerini yastık gibi kullanmayı çok sevdiğini belirten ve soyadını açıklamayan Steven ise bir daha asla böyle bir şey yapmayacağını açıkladı. Steven, göğüslerin altından çıkmayı ve sevgilisine sesini duyurmayı başaramayınca bir an öleceğini düşündüğünü söyledi.


5 Nisan 2010 Pazartesi

Zeynepin Yeri

Kaç gündür girip çıkıp durduğum site www.zeynepinyeri.com. Bir yandan kıskanıp sinirimin bozulmasına bir yandan hayranlıkla fotoğraflara bakmama yazılarını okumama neden olan site.Gitmek istediğim neredeyse her yere gitmiş bir hatun kişilik. Bak gene sinir oldum. Fotoğraflara zaten diyecek bir şey bulamıyorum. Girin bir bakın ya valla.
Sevdiğim en fotoğraflarından biri. Evet cümleyi bilerek öyle yazdım.