rss
twitter
facebook

12 Mart 2010 Cuma

Call 4 İstanbul


Reklamcılık Vakfı tarafından düzenlenen, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ve Reklamcılar Derneği Türkiye ortaklığıyla gerçekleştirilen Call4Istanbul Interaktif Reklam Yarışması başladı.

TTNET'in ana sponsorluğunda, 30 Nisan 2010 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği Call4Istanbul Interaktif Reklam Yarışması kapsamında, "Size ilham veren İstanbul" briefiyle yarışacak katılımcılar, 2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul ile ilgili interaktif reklam kampanyası tasarlayacaklar.

Geleneksel bir brief yönteminin özellikle tercih edilmediği yarışmanın www.call4istanbul.com web sitesinde; İstanbul'un sanatı, mimarisi, müziği, sokak yaşamı gibi farklı yüzleri "Inspirer" adı verilen kişiler tarafından yansıtılıyor. Yarışmacılardan hedef kitlesi "Genç Avrupa" olan bir interaktif reklam kampanyası tasarlamaları isteniyor.

Hazırlanan kampanyalar EACA ve IAB Europe üye ülke temsilcileri ile Türkiye'den interaktif iletişim profesyonelleri ve akademisyenlerinden oluşan bir jüri tarafından 2 aşamalı olarak değerlendirilecek ve 5 finalist ekip belirlenecek.
28 Haziran 2010 tarihinde İstanbul'a gelecek olan finalistler İstanbul'un kültür - sanat - eğlence zenginliklerini yaşayacakları şekilde misafir edilecekler ve 30 Haziran 2010'da düzenlenecek ödül töreni ile kazanan ekip belli olacak.

Kazanan ekip, Eylül 2010'daki U2 konserine bilet ile kendi tercihlerine göre 5 günlük süper lüks İstanbul tatili ya da tatil paketine eşdeğerde 16,500 Euro ile ödüllendirilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder