rss
twitter
facebook

12 Mart 2010 Cuma

Dünya Reklamverenleri İstanbul'da Buluşacak


Bu sene İstanbul’da yapılacak olan 'Dünya Reklamverenler Haftası' yaklaşıyor. Reklamverenler Derneği'nin evsahipliğinde gerçekleşecek olan 'Dünya Reklamverenler Haftası' 30 Mart-2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

30 Mart’ta Esma Sultan Yalısında düzenlenecek olan kokteyl ile start alacak haftada çeşitli etkinlik ve konferanslar gerçekleştirilecek. Konferansın dışında tüm dünyadan gelen WFA üyelerinin ve ulusal reklamveren derneklerinin katılacağı özel toplantılar haftanın diğer önemli organizasyonları arasında.

Dünya çapında üyeleri olan ve etkili pazarlama iletişim yapmanın aktif bir savunucusu olan “World Federation of Advertisers” (WFA) (Dünya Reklamverenler Federasyonu) ve Reklamverenler Derneği işbirliğinde gerçekleşecek olan organizasyon çerçevesinde Nokia, Facebook, dünyanın en büyük bira üretici Anheuser-Busch InBev gibi şirketlerin pazarlama yöneticilerinin katılacağı bir konferans düzenlenecek.

31 Mart 2010’da Swissotel’de tam gün sürecek konferansın temel konusu pazarlamacıların ihtiyacı olan değişimi ele almak. Ekonomideki belirsizlik, reklama azalan güvenin tekrar geri kazanılması için yapılması gerekenler, dijital çağda müşteri ajans ilişkileri ve medya iletişimindeki değişim konferansta tartışılacak başlıca konular arasında.(Kaynak:Mediacatonlie)

0 yorum:

Yorum Gönder