rss
twitter
facebook

16 Mart 2010 Salı

Fotoğraflar Ölümsüzdür

Fotoğraflar ölümsüzdür cümlesini türeten biz ölümlüler, her fırsatta yeni bir ölümsüzlük yaratmak için basarız deklanşöre. Yani en azından çoğumuz basar. Bu komik bir an, güzel bir an, hüzünlü bir an, kofi an nan olabilir. Ama işte bu abimizin yaptığı gibi bir anda ölümsüzleşmek her kişinin aklına gelmez, hele öyle bir durumdai kimse düşünmez böyle bir şeyi.

Yer: Fethiye
Mekan: Ganyan Bayiisi çıkışı
Tarih: 16 Mart 2010
Zaman:14:30 ve civarı
Kişi: Mustafa Yeni
Yaş:42

Bu bilgilerin de yardımıyla olayı çözüyoruz. Mustafa bey her gün yaptığı gibi at yarışı kuponunu yatırmak suretiyle ganyan bayiine gider. Büyük bir ihtimal Mustafa beyin atına atılan laftan ötürü bir kavgadır çıkar ve Mustafa bey bıçaklanarak yaralanır. Olayı vatandaşlar ayırır. Ambulans, sağlık ekibi ve birkaç gazeteci olay yerine gelirler.

İşte tam bu sırada kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere dönüp "Olayı ölümsüzleştirmek istiyorum" der ve 3'ten geriye doğru sayarak hareketini çeker, ambulansa binip gözden kaybolur. Bu olay çevredeki vatandaşlar tarafından tabi kahkahalarla karşılanır. Ama asıl soru şudur ki, abi o halde nereden geldi bu aklına? Kafan mı iyi? Ne biçim bir kimyasal aldın? ya da Fena mizah anlayışın varmış abi, büyüksün!

İşte bahsi geçen fotoğraf, tabi sansür engeline uğramış yapacak bir şey yok.

0 yorum:

Yorum Gönder